Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Sant Esteve Sesrovires i el Santpedor s’enduen els principals trofeus del 12è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

L’equip ‘Los Patinados’, format majoritàriament per jugadors de Primera Divisió Estatal del Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, va guanyar el 12è torneig Handbol Sorra Ciutat d’Igualada en la categoria de Sènior Masculí Federat. Van disputar la final contra els ‘Catacracks’, companys seus de club. En les categories Sènior Femení i Sènior Mixt Federat, els trofeus van anar cap al CH Santpedor, mentre que, en la categoria JxD (jugar per disfrutar), la copa va quedar-se a l’Anoia, en mans de l’ ‘Amb X de Mixta’. El torneig celebrat ahir al Parc Valldaura va aplegar 48 equips, 11 més que el 2009.

Hi va haver 18 equips federats (des d’Infantil fins a Sènior) i 30 equips més en les categories Amateur (des de Prebenjamí fins a Sènior), JxD i Special Handbol per a discapacitats psíquics. Aquesta participació es pot considerar un èxit de l’organització, atès que enguany l’Handbol Sorra va coincidir amb el VI Open Handbol Platja de Calella. Tot i aquest inconvenient, diversos clubs van portar equips al torneig igualadí, com ara el CH El Papiol, el CH Pallejà, el CH Santpedor i CH Sant Esteve. També van presentar-hi equips tots els clubs anoiencs: el CH Igualada, el CH Vilanova i el CH Montbui.

La principal novetat de la dotzena edició va ser el fet que tota la competició se celebrés en un sol dia, durant 12 hores ininterrompudes d’handbol. Altres canvis van ser el ‘shot-out’ per a desfer els empats, en comptes del ‘gol d’or’, com en edicions anteriors.

L’acció solidària d’aquesta edició va ser el partit que van enfrontar nens del Club Handbol Igualada amb nens sahrauís que estiu rere estiu vénen a l’Anoia. La iniciativa, emmarcada en l’acord d’enguany entre el Club i l’Associació Amics del Poble Sahrauí de l’Anoia, va servir per presentar l’handbol als infants sahrauís, ja que es tracta d’un esport del tot desconegut al seu país.

L’Handbol Sorra és un esdeveniment organitzat pel Club Handbol Igualada, amb el suport del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, el Consell Esportiu de l’Anoia, la Federació Catalana d’Handbol i la Diputació de Barcelona. Enguany ha comptat amb el patrocini de Tuttodonna, Munich, Gràfiques Cubí, Aquacentre, Construcciones y Reformas Montvall tiendabalonmano.es, Infinit, Paintball Els Maquis, El Cofre, Ràdio Igualada i Illa Fantasia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *