SPECIAL

El projecte Special Handbol va néixer l’any 2007 fruit de la iniciativa de l’Àrea Social del club i amb la intenció de fer arribar l’handbol a tothom. Seguint aquesta filosofia, el Club handbol Igualada va apostar per un projecte d’integració oferint, al col·lectiu de disminuïts psíquics de l’Anoia, la possibilitat de formar part del club i aprendre a jugar handbol.

D’aquesta manera, des de la temporada 2007-2008, els nens i nenes de l‘Escola Àuria gaudeixen d’una sessió d’entrenament d’handbol una tarda a la setmana. Un equip de monitors del club es desplacen fins a l’escola per portar a terme l’activitat que es realitza al pavelló de l’Escola Pia. Al llarg de la temporada els nens i nenes participen en les dues Trobades HandboliCat que organitza el club a Igualada i en una activitat mensual amb altres equips infantils de la comarca.

Per altra banda, els nois i noies adults de la Fundació Privada Àuria tenen l’oportunitat de practicar handbol fora del seu horari laboral i com una escola esportiva més. També una tarda a la setmana, un entrenador del club els ensenya a l’esport. Els participants estan federats i han participat a la Lliga Catalana per a Disminuïts Psíquics de Catalunya, organitzada per ACELL amb la col·laboració dels clubs participants i a partir de la temporada 2015-16 participen en un competició organitzada per l’Associació Demanenmano

Special handbol és un projecte innovador i enriquidor al mateix temps. Tots aprenem i ensenyem alhora, i els valors i objectius prenen una nova dimensió. Special Handbol és un aprenentatge constant , del qual n’estem molt orgullosos. La iniciativa compta amb el patrocini de SAI Computers.

IMG-20151018-WA0007

Responsable
Gemma Cubí

Coordinador. A/e: area.esportiva@handboligualada.com

Entrenadors
Eduard Jounou, Roger Calçada, Jordina Marsal, Ton Casellas, Carla Bisbal i Marcel·la Esquerra (equip Escola Àuria).
Eduard Jounou (equip Fundació Privada Àuria)

Be Sociable, Share!