EL CADET MASCULÍ BLAU QUASI HO ACONSEGUEIX

CADET MASCULÍ SEMIFINAL COPA
AULA 38 – CH IGUALADA 31
QUASI HO ACONSEGUEIXEN

Últim obstacle per poder arribar a la final, pista i rival completament desconeguts, però veient la trajectòria dels resultats, rival molt complicat, ja que havia eliminat rivals de molta consideració. Nosaltres amb molta il·lusió i confiança, després del partit de la setmana passada, si crec una mica nerviosos i bastant tensos abans del partit.


Primera part molt bona i molt ben treballada en atac i defensa, que ja es veia a venir que les alternatives serien constants en el marcador, vam tenir el partit en un moment clau que ells estaven en inferioritat i ens vam posar a 3, amb oportunitat de 4, però una aturada no ens va permetre marxar i un últim minut molt boig ens vam avançar de 2 gols, bona primera part i molt bones aturades dels nostres porters.
La segona meitat, primers segons amb inferioritat nostra, van permetre acostar-se al marcador, i un parcial de 8 a 2, ens va deixar tocats i no vam poder reaccionar, ho vam intentar però a ells els entrava tot, i nosaltres defensivament no trobàvem solucions, i els seus jugadors els va sortir tot bé i no vam poder aturar res, i ja no vam tenir cap opció. Crec que la segona meitat, ells van estar millor i són justos vencedors, felicitar-los i a treballar per altres oportunitats, que segur que tindrem amb aquests nois fantàstics.

Em sap molt greu acabar amb aquestes cares i el reflex de la derrota, tot l’handbol que ens heu donat aquesta temporada, jo no l’oblidaré, mai havia gaudit tant amb els nois, per tant el cap ben amunt i sempre sereu recordats com un dels millors cadets, per mi, amb esforç i treball heu fet un canvi espectacular, gràcies a tots i felicitar al cos tècnic per la seva tasca.
Entrenats per: David i Eric, Dani a la part de delegat

Hem jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez , Marc Montaner i Lluc Farrés.
Dani León

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *