l’infantil femení al TOP4 com a líder de grup

 

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ ACADÈMIA IGUALADA CHI-22 C.H.ASCÓ-19

 

AL TOP4 COM A LÍDERS DE GRUP

Últim partit de la segona fase per guanyar definitivament la plaça de primer de grup contra l’equip que també serà present al Top 4 com a millor segon. L’Ascó va presentar la mateixa defensa que ja se’ns va indigestar al partit d’anada, avançada pressionant per tallar pilotes que ens costava molt de superar i ens feia perdre moltes passes.

L’Ascó practica la millor defensa que ens hem trobat fins al moment al campionat i aquestes defenses crec que s’han d’obrir jugant més amb els extrems.

No era ni de lluny el nostre millor partit, però així i tot les noies van aconseguir arribar al descans un gol per sobre 11-10. En la segona part, tot i mantenir la mateixa tònica, les nostres jugadores no van afluixar i ja van aconseguir alguna renda mínima de tres o quatre gols que van saber mantenir fins al final del partit.

Partit dur que ens va fer acabar amb quatre jugadores tocades físicament i que necessitem estiguin al cent per cent el proper cap de setmana, quan es juguen els dos últims partits de la temporada al Top 4 que casualment se celebra a Ascó.

Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó i Rebeca Gutiérrez. Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *