El Cadet Masculí Blau a un pas de la Final de Copa

CADET MASCULÍ QUARTS DE FINAL COPA

HANDBOL VILAMAJOR 34 – CH IGUALADA 37

UN SOL PAS

 

Desplaçament molt difícil a una pista per molts desconeguda, en mig del no-res i amb un equip que sabíem que ens plantaria cara. Inici de partit molt intens. Corrent amunt i avall, desgastant-nos físicament i atacant molt ràpid igual que l’equip rival, la qual cosa deixava el marcador molt ajustat. Abans del final de la primera part, vam tenir una davallada però res que no poguéssim atrapar. Final de la primera part amb marcador 21-19.

Que comentar de la segona part, per mi la millor de la temporada! Vam defensar com no havíem defensat mai i vam provocar el caos en l’equip rival que va esdevenir amb unes quantes errades seves.

Faltaven 5 minuts perquè s’acabés el partit i l’ambient ja es notava nerviós, però gràcies a unes bones parades dels porters, un desgast físic en defensa i un atac molt calmat, ens vam alçar amb la victòria. Vamooos!!!^^

La freda: Molta calor en una pista bastant angoixant.

La calenta: Tal com estem ara mateix, ens veiem amb ulls a la final, però ens falta un paset de res i estic convençut que ho aconseguirem. Estem en molt bones mans! Aquest cap de setmana, pares, us necessitem més que mai. Entrenats per: Eric i Carles, Cèsar a la part de delegat Em jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez , Marc Montaner i Lluc Farrés. Ànims i a seguir.

Dani León Santos

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *