l’Infantil femení serà enguany al TOP4 de catalunya

 

CATALANA INFANTIL FEMENÍ
BCN SANTS VERD-6 ACADÈMIA IGUALADA CHI-24

ACCÉS DIRECTE AL TOP 4

Cinquè partit de la segona fase que ens dóna pas directe al Top 4 de primera catalana.
El partit es preveia més difícil del que va ser finalment. Només començar ja es veia que el ritme d’unes i altres estava a anys llum, parcial d’inici 0-10. El fet que el Sants no tingués cap opció de classificar-se i que li manqués la seva millor jugadora van pesar molt.


Les nostres jugadores com és habitual en elles, van imposar el seu partit, bona circulació en atac fins als extrems, contraatacs quan podien, defensa dura i porteria boníssima. Aquests són els arguments que han portat aquest equip a aconseguir l’objectiu que es van marcar a principi de temporada i que amb l’esforç de cadascuna d’elles i del cos tècnic han aconseguit sense perdre cap partit en tota la competició.
Queda l’últim partit de la segona fase a Les Comes amb l’Ascó, en cas de perdre de més de quatre gols les nostres passarien com a millors segones, en cas contrari com a primeres de grup.
Una vegada més felicitar l’equip i el cos tècnic per aconseguir aquest il·lusionant objectiu tot confiant que encara hem de gaudir molt dels tres partits que ens queden per acabar aquesta magnífica temporada
Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó i Rebeca Gutiérrez.
Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *