El cadet masculí amb opcions a la final de copa

CADET MASCULÍ QUARTS DE FINAL COPA
CH IGUALADA 43 – U.E. CALELLA 33
MES APROP
Tinc poques coses a comentar, el grup és perfecte, la sintonia el bon humor i el treball són inqüestionables, per tant, res a dir felicitar a tots i que sàpiguen que alguna cosa estem fent molt bé, ja que tothom ens felicita i es pregunta, com és que no estem a la fase dels millors, de res serveix recordar els mals moments i només cal gaudir del que estem veient, per tant, a per la semi final i a veure què passa.


La freda: Les porteries no collen bé, per segona setmana, algú prendrà mal, i després ho lamentarem
La calenta: Molt d’agrair, una conversa amb el míster rival i delegat, molt fluida i molt educada, que dóna molt bona senyal del club que representen, i dins de la rivalitat i la mala educació existent en els pavellons, ole tu, com diu aquell.
També ells es mereixen, la foto, són molt bones persones i molt patidores, els nois estan en bones mans, ho sé, segur que anirà bé.
Entrenats per: David i Eric, Cèsar a la part de delegat
Hem jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez , Marc Montaner i Lluc Farrés.
Ànims i a seguir.
Dani leon

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *