Cróniques partits 19 i 20 de Maig

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI 

C.H. IGUALADA 33 –22 HANDBOL SANTPEDOR 

FINAL DE TEMPORADA AMB VICTÓRIA


Últim partit de lliga amb un desplaçament que no havíem fet mai, aquesta vegada anàvem a Caldes d´Estrac, aquest equip últim classificat i que jugava sense drets no presagiava gaires problemes com així va ser. Es va veure un joc tranquil mes de cara a la galeria on els jugadors gaudien sense cap pressió. Resultat final de 22-33. El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Marc Andreu, Max Segura, Ivan Ruiz, Biel Hornas, Toni Puig, Xavi Reina i a la porteria Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

CADET MASCULÍ VUITENS DE FINAL COPA

CH IGUALADA 41 – C.H SANT LLORENÇ 24

SEGUIM SOMIANT

 

Primera eliminatòria de copa a tot o res, una relliscada i al carrer, teníem encreuament amb un classificat en zona baixa, però un club amb molt de nom, i que treballen molt bé les categories inferiors, i que sempre s’han de treballar i estar al 100% tots els partits. Bon començament dels nois, bé amb defensa i com sempre treballant molt bé als atacs, marcant jugades i sortint bé, que és un goig, veure manar jugades i que surtin a la perfecció a la primera, ens va costar ajustar una mica el seu pivot, i algun llançament exterior, però aviat vam aconseguir un petit avantatge, que ja no vam deixar escapar, i que després de no afluixar ni un minut, totes les pilotes es lluitaven fins al final, i fins a l’últim segon. No sé si passarem ronda, però puc assegurar que des de la banqueta la consigna és molt clara, aquí hem vingut a morir per totes les pilotes i a donar-ho tot, per poder tenir opcions fins al final, com a tots els esports, igualant la intensitat, tots els rivals es poden guanyar.

 

Benvingut Lluc, esperem que ens ajudis a ser molt més forts. La freda: Les porteries no collen bé, per enèsima vegada, i goteres al pavelló. La calenta: Estem a dues victòries d’una final, sí, així de fàcil, tots cap a Calella, i a animar força als nois s’ho mereixen

 

Entrenats per: David i Eric, Cèsar a la part de delegat Em jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez , Marc Montaner i Lluc Farrés. Ànims i a seguir. Dani leon

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ

H.SANT JOAN DESPÍ “B”-13 ACADÈMIA IGUALADA CHI-20

 

Quart partit de la segona fase i vuit punts al sarró. I també quart partit de la temporada contra aquest rival ja molt conegut. Partit de circumstàncies el que jugàvem dissabte doncs teníem dues baixes per lesió que en un equip de nou preocupen molt. En els instants inicials el Sant Joan Despí ha aguantat en el marcador i el resultat al cap de pocs minuts d’inici del partit era de 3-3. De mica en mica les igualadines han endurit la defensa i combinant jugades en atac han aconseguit marxar en el marcador, al descans 5-10. En la segona part les jugadores han acusat la calor que feia al pavelló i el fet de tenir només un canvi, gràcies a la jugadora alevina que ens ha vingut a ajudar i ha donat cinc minuts d’oxigen a diverses de les seves companyes infantils. Així i tot la defensa ha continuat sent la millor senya d’identitat de l’equip i si s’han encaixat tres gols més que en la primera part únicament ho atribueixo al cansament i a la calor. En fi , tot i les adversitats l’equip igualadí segueix líder del grup “B” , a manca de dos partits per finalitzar la segona fase. La setmana vinent l’últim desplaçament a la pista del Sants BCN. Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Èrika Chia , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó i Iona Gamez Lesionades: Mèlat Olivé i Rebeca Gutiérrez. Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *