Cróniques partits 12 i 13 de Maig

LLIGA SEGONA CATALANA , PARTIT PEL TÍTOL, TORNADA

Barberà del Vallés, 13-5-2018

hora: 18:00

BM BARBERÀ “A” : 36

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 35

SUBCAMPIONS DE LLIGA AMB MOLTA DIGNITAT.

Aquest diumenge el CHI s’ha desplaçat a Barberà del Vallès per jugar el partit
de tornada pel títol del segona divisió catalana.

En el partit d’anada el resultat havia estat de 29 a 29 , per el que el resultat d’aquest partit era definitiu.

Tot el partit ha estat tan igualat que fins darrers segons no s’ha aclarit qui seria el
campió d’aquesta lliga, com en el partit d’anada el marcador sempre ha estat un o dos gols amunt o avall per un equip o l’altre, pels dos equips era impossible deixar a l’altre enrere, l’Igualada ha lluitat com sempre fins a l’últim moment, no ha donat mai cap pilota per perduda i el Barberà no ha pogut jugar mai amb comoditat a la seva pista.

La primera part acabava amb un 20 a 19 que deixava totalment pendent el resultat de la segona part.

La represa de la segona part ha estat igualment disputada entre el dos equips,
no es veia quin dels dos podia guanyar aquest partit. L’Igualada ha jugat un partit impressionant a casa del rival, amb una defensa molt forta i atacant també amb molta efectivitat.

Tota la segona part ha estat igual a la primera, un gol o dos amunt o avall en ambdós equips i ja es preveia un final de partit d’infart.

En l’últim minut el resultat era de 35 a 35 , en un atac del BM Barberà quan faltaven 30 segons aquests materialitzen el gol 36, encara quedaven uns segons que l’Igualada ha pogut aprofitar per atacar i poder tirar a porta, però l’últim tir a porta del jugador del Igualada l’ha pogut aturar el porter del Barberà, resultat final 36 a 35.

Podem dir que és just el resultat perquè tots dos equips han lluitat molt i a la pista s’ha vist un handbol de molta qualitat, amb joc net per part dels dos equips i un espectacle pels seguidors dels dos conjunts.

L’Igualada ara pot anar tranquil a primera divisió, ha demostrat que té un nivell excel·lent i que com diu el seu entrenador, en Pol Cantero, “no anem a primera per subsistir, anem per guanyar”

Enhorabona al Finques Argent Handbol Igualada, a tot l’equip i tècnics, han aconseguit situar el

handbol igualadí entre els millors de Catalunya.

Entrenats i dirigit per Pol Cantero, han jugat:

Ajudant d’entrenador: Hilari Canales

Porters: Jordi Bermejo(3 aturades), Eric Plaza(7 aturades), Carles Serra (reserva)

A la pista: Oscar Visa (9), Adrià Suero(10), Rubén Àlvarez (2), Esteban Lezama (4), Josep Lluis Àlvarez,

Roger Calzada, Jordi Grado(4), David Cubí (4), Marc Vilches (2), Sergi Garcia.

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI
C.H. IGUALADA 39 –17 HANDBOL SANTPEDOR
CLARA SUPERIORITAT
Penúltim partit de lliga en en aquesta jornada ens visitava el Santpedor penúltim classificat de la lliga, el partit va ser un partit sense història destacable, ja en els primers minuts de joc l´Igualada va marxar al marcador i només el relaxament nostre va fer que el Santpedor entres al partit però sempre una diferència destacable al marcador pel nostre equip.
Resultat final de 39-17.
El partit el van jugar els següent jugadors Iker Sabuquillo, Marc Espinagosa, Joel Santaeularia, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Xavi Oliva, Cesc Carles, Max Segura, Ivan Ruiz, Biel Hornas, Toni Puig i a la porteria Dani Arias i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ
C.H.ASCÓ-9 ACADÈMIA IGUALADA CHI-13

Tercer partit de la segona fase i tercera victòria, molt patida i passant molts nervis.
L’Ascó va presentar una defensa avançada pressionant per tallar pilotes que ràpidament es replegava i es convertia en un autèntic mur. Ens costava molt de superar i ens feia perdre moltes passades que sumats als que es perdien inexplicablement pel conegut síndrome de ” mans de mantega”, ens impedien tenir un ritme fluid de joc.
Per sort les nostres jugadores també estaven aplicades en defensa i a l’equip contrari tampoc li resultava fàcil marcar. L’extrem dret i la nostra portera ens van aguantar dins el partit en aquesta part que primera vegada en tota la temporada l’equip igualadí va perdre, al descans 6-5.
En la represa l’Ascó va marcar d’inici posant-se a dos gols, però no comptaven que el santoral estava equivocat, no era pas el dia Sant Pancraci , era el dia de Santa Judit (67% d’aturades en la primera part i 80% a la segona). L’equip va seguir picant pedra per empatar primer i posar-se per davant per la mínima després. Això juntament amb cinc minuts d’inspiració que ens van permetre tallar dues boles i marcar dos gols de contraatac, ens van donar una petita renda que van saber administrar en els minuts finals.
Victòria de prestigi en el qual teòricament era el desplaçament més complicat. La setmana vinent nova sortida a la pista del Sant Joan Despí.
Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó i Rebeca Gutiérrez.
Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18 i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *