Celebració de l’ascens a 1ª Catalana i croniques dels partits 21 22

 

 

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA-GRUP B , JORNADA 26

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 31
HANDBOL PARETS B : 35

EL CLUB HANDBOL IGUALADA JA ES DE PRIMERA

Últim partit jugat a Les Comes d’aquesta lliga de 2ª Catalana, en el que el
Finques Argent Handbol Igualada ja era a primera divisió catalana matemàticament,
ja que el passat dimecres el Club handbol Sant Miquel i L’Handbol Valldoreix van
jugar un partit ajornat. D’aquest partit depenia el conjunt Igualadí : si el guanyava
el Sant Miquel, l’Igualada assolia matemàticament quedar primer al seu grup i
per lo tant l’ascens a primera divisió catalana, com va passar.

El partit ha estat una festa de l’handbol igualadí, ja que per primera vegada a la seva
història de 36 anys assolia arribar a jugar en aquesta categoria.
Un equip que en 6 anys ha aconseguit passar de 4ª Catalana a 1ª Catalana amb una
trajectòria els últims 3 anys, imparable. Uns jugadors dirigits i entrenats darrerament
pel Pol Cantero que han aportat una seriositat, constància i lluita partit a partit que
ha donat els seus fruits a l’equip.

Ara falta jugar dos partits contra el primer classificat del grup A, el BM Barberà A, per
saber quin dels dos equips és el campió d’aquesta lliga. Tots dos equips passen ja a
primera divisió directament.

Una gran felicitació al Club Handbol Igualada, a tots el seus jugadors i al seu
entrenador Pol Cantero per haver aconseguit aquesta gran fita.

El partit d’anada es jugarà a Les Comes, el dissabte vinent contra el BM Barberà A.
Entrenats per Pol Cantero , han jugat:
A la porteria: Eric Plaza (11 aturades), Jordi Bermejo (9 aturades), Caler Serra (Reserva)
A la Pista: Esteban Lezama (2), Adrià Suero (4), David Cubí (3), Rubén Àlvarez (1), Josep
Lluis Àlvarez(1), Jordi Grado (7), Sergi Garcia (3), Marc Vilches (2), Arnau Capitán (3), Iker
Sabuquillo (1), Roger Calzada(4).

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI
CH IGUALADA 30–29 HANDBOL PARDINYES (partit ajornat)
JOC FANTÀSTIC
Dimarts passat teníem partit ajornat contra el Pardinyes, tercer classificat i en aquest partit cremàvem el nostre últim cartutx per poder seguir tenint opcions a jugar la segona fase, i no va decebre gens amb un joc amb molta velocitat, amb tots els components de l’equip implicats i amb una única dificultat, els pals, fins a 15 vam comptar, que no vol dir que no fossin més, va ser un partit dels que fan afició on tothom va gaudir i molt.
Resultat final 30-29.
El partit el van jugar els seguent jugadors Fernando Almendro, Arnau Capitán, Marc Andreu, David Malpartida, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Xavier Reina, Cesc Carles, Max Segura, Xavi Oliva, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo i a la porteria Guillem Nuñez i Dani Arias . Entrenador Josep Garcia

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI
CH IGUALADA 25–23 HANDBOL SANT CUGAT
SEGUIM FENT COSES MAQUES
Dissabte ens visitava el segon classificat i nosaltres necessitàvem i vam continuar fent el joc vistós, ràpid i ordenat dels últims partits i la veritat és que dóna gust veure jugar als nens molt implicats i donant tot a la pista i tot i encara que el nostre rival venia reforçat per 3 components del seu equip de lliga, el partit el vam controlar de sortida i encara que les distàncies eren molt justes no vam patir en cap moment per la victòria, estem gaudint moltíssim aquestes tres últimes jornades tots jugadors i aficionats, a continuar……
Resultat final 25-23.
El partit el van jugar els seguent jugadors Fernando Almendro, Arnau Capitán, Marc Andreu, David Malpartida, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Xavier Reina, Cesc Carles, Max Segura, Xavi Oliva, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo i a la porteria Guillem Nuñez i Dani Arias . Entrenador Josep Garcia

CADET FEMENI 12 JORNADA SEGONA FASE 15/04/2018
CLUB HANDBOL IGUALADA 28 – 24 CLUB HANDBOL SAN CUGAT

Josep Carbo. Partit intens i calorós amb el San Cugat i primer de tot agrair a tot l’equip contrari el fair play i valors humans, per sobre dels resultats, demostrats per aquest club que, en una part del partit, on les locals van perdre una jugadora per un cop al nas i sense cap canvi a la banqueta, van optar per jugar amb una jugadora menys, tot i anar per darrere el marcador.
Dit això el partit va ser com els últims partits de les igualadines que, ja de bon principi, es van posar per davant en el marcador i no van deixar que el partit els hi marxes de les mans. Sento repetir el mateix crònica rere crònica però tots veiem com juguen aquestes nenes i el que són capaces de fer quan juguen ben posicionades i la mostra la tenim en els últims enfrontaments que han fet. Aquest cop arribaven al partit amb una banqueta buida i amb una calor, per motius d’horari, que van saber aguantar en tot moment. Cal agrair l’ajuda de les dos infantils per poder dur a terme el partit.
Jugadores: Carla Carbó, , Marta Lopez, Elia Dueñas, Karen Garcia, Mireia Monleon , Erika Chia (infantil)
Lesionades. Alba Camañes , Claudia Caparros, Xenia i Martona
Portera: Ari Sanjuan i Judit Solanelles (infantil)
Entrenadors :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles
Delegats. Toni López i Josep Carbo

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 24
HANDBOL CERDANYOLA 26 – CH IGUALADA 39
PASSAR EL TRÀMIT


Desplaçament a Cerdanyola, davant el últim classificat, partit d’espera i tranquil, on no vam passar cap dificultat, on el rival era voluntariós i ho va intentar, però nosaltres estrenyent una mica, de seguida vam marxar del partit, i els nois també són personetes, i es van deixar anar una mica, ja que el partit no exigia pràcticament res.
Tot i això vam córrer i lluitar totes les pilotes amb la nostra força habitual, i en la segona meitat ens vam relaxar una mica, victòria i a seguir treballant per tenir una copa amb esperances i forts per poder lluitar-la.
La freda: Blava per un jugador rival, molt desagradable el comportament del noi.
La calenta: Seguim treballant en grup i agafant confiança.
Entrenats per: David i Eric, Cèsar a la part de delegat
Em jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez i Marc Montaner
Ànims i a seguir.
Dani leon

1ª CATALANA   INFANTIL FEMENÍ  

ACADÈMIA IGUALADA CHI-25   H. SANT JOAN DESPÍ”B”-13  

Primer partit de la segona fase contra un vell conegut de la primera, el Sant Joan Despí.

No va ser el millor partit de les nostres noies , ni en defensa ni en atac. Sense jugar al nivell que poden, perquè ens ho han mostrat, van aconseguir agafar una renda de cinc o sis gols que els donava tranquil·litat. Alguna acció massa individualista i la defensa molt enfonsada ens penalitzaven, simplement no tenien el dia . Així i tot l’equip va tenir suficient ofici per acabar la primera part amb un 14-8.

La segona part va seguir en els seus compassos inicials la tònica de la primera, fins que en un moment donat van poder marcar un parcial que ja els va donar la distància definitiva en el marcador per matar el partit.

Els equips campions es distingeixen dels altres perquè saben guanyar sense jugar bé, nosaltres tenim fe en que el nostre és d’aquesta mena, tot i que de cara als propers partits s’hauran de posar les piles davant rivals més complicats.

Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Rebeca Gutiérrez, Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas i Júlia LLadó.        

Entrenadors: Sergio i Olga             Delegats: Pilar i Jerson

Foto: Emma Esclusa

ALEVÍ MASC NIVELL 1

ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU 11

HANDBOL EGARA 5

F. Arribas.

Espectacular partit el vist a la pista de les comes el dissabte 21 d’abril entre el alevi blau de l’Igualada i l’Handbol Egara, era l’últim partit dels play offs i el millor de la temporada, i no hi havia res en joc, només l’orgull de aconseguir la primera victòria local.

Només començar la primera part ja es podia veure la motivació dels locals i les ganes d’ensenyar a l’afició el nivell de joc que han assolit, ara que acaba la temporada és quan els nois  han après a transmetre lo que els entrenadors volen d’ells.

Van jugar Guillem Cabre, Anton Aguilera, Àlex Arribas, Albert Altozano, Roc Esteve, Lluc Pons, Adrià Nogales, Jan Riba, Oriol Minguito, Jan Mari, Eloi Puig, Quim Amich i Damià Pou.

Entrenats per Roger Calzada i Andrea Romero,

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de croniques 2017-18, NOTÍCIES 2016-2017 i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *