Cróniques partits 18 i 19 novembre

 

 

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA , JORNADA 8

Data 18-11-2017 hora 19:45

Pavelló Poliesportiu de Les Comes, Igualada

 

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA : 26

HANDBOL ÈGARA : 20

PARTIT EXCEL·LENT DELS IGUALADINS

Partit en què el Finques Argent Handbol Igualada segon en la classificació s’ha enfrontat a l’Handbol Ègara , el tercer de la taula

Es preveia un partit molt complicat per l’Igualada, ja que l’Ègara és un equip molt fort dins aquest grup de la segona catalana, per això el partit s’ha estat preparant tota la setmana per part del cos tècnic del Finques Argent Handbol Igualada. Aquesta preparació exhaustiva ha donat molt bons resultats, ja que des dels primers minuts els de l’Anoia han anat pel davant en el marcador amb molta autoritat i amb una defensa i porteria excel·lents, que han estat la clau del partit.

Tal com diem, tota la primera part ha estat dominada pel Finques Argent Handbol Igualada, acabant aquests primers 30 minuts amb un clar 15 a 11 i amb molt bones sensacions pel joc de l’equip igualadí.

La segona part ha estat un reflex de la primera , l’Igualada ha jugat el seu partit molt concentrat, amb jugades de pissarra i amb la tranquil·litat del coixí de gols que reflex-ava el marcador.

I molt important, l’excel·lent actuació del porter Eric Plaza en aquest partit.

Amb un resultat de 26 a 20, ben merescut per l’equip igualadí que ha jugat un dels seus millors partits de la temporada, ha acabat el partit.

Partit que ha estat dels que fan afició i en el que el nombrós públic assistent ha gaudit d’handbol del bo, un equip l’igualadí que està demostrant que els bons resultats que porta des de l’inici de la lliga no és un miratge i que es troba en un estat excel·lent de joc, un equip molt cohesionat i amb una molt bona forma física , molt ben dirigit pel seu cos tècnic. Encara és molt d’hora per somiar, però de continuar amb aquests registres pujar a Primera Catalana és possible?.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (1 aturada), Eric Plaza (22 aturades)

Jugadors de pista: Oscar Visa (5), Jordi Vilarrubias, Esteban Lezama (2), Rubén Àlvarez (1), David Cubí (4), Josep Lluis Àlvarez (1), Manel Muñoz (2), Sergi Garcia (3), Marc Vilches, Jordi Grado (5), Roger Calzada (3) i Arnau Capitàn.

Proper partit el diumenge 26-11 contra el Handbol Sant Miquel, a Barcelona.

 

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

C.H. IGUALADA 44–28 CE HANDBOL BCN SANTS

CONTINUEM SUMANT

Diumenge arribàvem a la setena jornada i en aquesta ocasió ens visitava el BCN SANTS, ha estat un partit en què sempre l´Igualada ha manat al marcador sense córrer en cap moment perill la victòria i amb molta velocitat per part de l´Igualada amb molts contraatacs i sense donar cap oportunitat al rival. Resultat final va ser de 44-28. El partit el van jugar els seguent jugadors PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 7

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 30 – 23 CH Sant Esteve Sesrovires

En posicions de TOP

Diumenge 19 de novembre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada i l’equip Club Handbol Sant Esteve Sesrovires, en la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada.

L’equip igualadí va acabar la jornada classificat en el quart lloc de la competició. El partit guanyat amb autoritat no es va resoldre fins a la segona part. Si bé en el primer període la forta defensa del Sanes dificultava les accions igualadines, en el segon, la major intensitat del joc dels anoiencs, tant en defensa com en atac, els va portar a la victòria.

El pròxim partit davant del Sabadell Handbol, rival directe, consolidarà l’equip en la zona d’honor de la graella, o bé el deixarà en el cinquè o sisè lloc.

Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Noel Badia, Pol Solís, Arnau Vargas, Xavier Malpartida, Oriol Pou, Jan Tardà, Aitor Doncel, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Santi Cuevas i Roger Trull.

Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Joel Santaeulària, David Malpartida, Xavi Oliva, Biel Hornas, Marc espinagosa, Arnau Torner, Xavier Reina, Toni Puig, Marc Andreu i a la porteria Joel Solanelles . Entrenador Josep Garcia A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

 

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

 

CH IGUALADA BLAU 42 – HANDBOL BCN SANTS 35

ENDOLLATS

 

Després de dues derrotes seguides i amb baixes a l’equip, necessitàvem un partit tranquil on poder jugar i treballar amb calma , el rival desconegut per nosaltres, es va presentar lluitador i fen algunes coses bé, sobretot en atac, però nosaltres sobretot en vam controlar el partit des del començament i aviat vam tenir avantatge en el marcador que ens va permetre jugar tranquils i sense massa problemes, a destacar molt, el joc per als extrems, vam fer molt de mal i els vam crear un munt de problemes en defensar els dos extrems. Descans 23-18. La segona meitat, molt similar però per mi més fluixos en defensa , van fer gols molt fàcils i llançaments de 7 i 9 metres sense oposició, però sense cap problema en atac vam ser efectius i molt ràpids. La setmana vinent desplaçament complicat, esperant recuperar efectius, treballar fort per competir i intentar treure un bon resultat. La freda: És la segona golejada en contra, només superada pel Granollers, això indica que hem de millorar en defensa i treballar més la porteria. La calenta: L’equip, tot i les baixes competeix i treballa bé a la pista, res a dir, treball i treball, no queda més. Entrenats per : David i Eric, Cèsar i Dani a la part de delegats

Hem jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi, Carlos , Biel i Raúl Ànims i a seguir. Dani leon

 

 

 

 

 

 

 

1ª CATALANA   INFANTIL FEMENÍ  

ACADÈMIA IGUALADA CHI-30          H. CARDEDEU-18    

Vuitè partit de lliga totalment diferent als jugats fins ara. Sabíem que el Cardedeu no seria un rival tan fàcil com els anteriors, juguen amb quatre cadets. Les nostres jugadores però, confiades van sortir com qui va a fer el vermut diumenge al matí i quan encara no havien assegut a la cadira de la terrasseta ja perdien de quatre gols, 2 a 6.Van veure que havien d’espavilar i ho van fer, jugant com equip tant en atac com en defensa la qual cosa els va permetre arribar al descans amb un 13-9 a favor.

A la segona part ja estaven avisades, aquest cop no van abaixar la guàrdia i van seguir trenant jugades fent uns últims deu minuts molt bons que van posar distància al marcador, fins aquell moment no havien superat els 5 o 6 gols de renda.

Quan aquest equip s’hi posa en defensa i amb les porteres que tenim és molt difícil de batre, a més juguen totes en atac amb característiques molt diferents la qual cosa fa que siguin molt difícils de parar per l’equip contrari. Veus molts equips en els quals només juguen dues o tres jugadores que quan l’entrenador i la defensa rival els pilla , els costa molt fer gols. Al nostre equip això no li passa perquè té gairebé tants recursos com jugadores hi ha pista. Només hem de vigilar amb les passades, molt sovint massa arriscats que acaben en pèrdues innecessàries.

Ha arribat la part dura i la vegada emocionant de la 1a volta i la setmana vinent juguem a la difícil pista de La Llagosta (3er), on esperem veure la versió d’equip de la segona part per seguir liderant el grup C.

Jugadores: Aroa, Rebeca, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia.

Entrenadors: Sergio i Olga            Delegats: Pilar i Jerson

 

 

 

Campionat alevi femení jocs escolars baix llobregat.

ACADEMIA IGUALADA CHI -CH.COSTERETS NEGRE.

Tercer partit tercera victòria.

Les alevines del C H Igualada van jugar aquet dissabte i van guanyar les quatre parts.

Fen un bon atac y una molt bona defensa .

Felicitar aquestes noies per la feina que fan i sobretot l’esforç i constància que tenen sempre.

Partit jugat:Emma,Miriam,Ariadna,Claudia,Iona,Julia

Entrenat:Nico,Monica

Delegat:Magi

 

 

CAMPIONAT ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL2 / JORNADA 5

EH ST. VICENÇ 12 – ACADÈMIA IGUALADA C HANDBOL IGUALADA 4

PICANT PEDRA

 

L’equip aleví groc va desplaçar-se dissabte passat a la Pista Municipal de Sant Vicenç dels Horts, a disputar el cinquè partit de la lliga. Els Igualadins no van tenir en cap moment cap opció de victòria davant un equip molt conjuntat i resolutiu. Els nostres nois comencen els partits tous amb imprecisions i pèrdues de pilota que fan que el rival amb ràpids contraatacs agafin distancia al marcador.

Val a dir que els nostres nois tot i la superioritat de l’equip rival no perden la cara al partit i intenten donar-ho tot durant el matx. És una temporada amb moltes cares noves i necessita d’un gran treball als entrenaments per créixer com a equip. De mica en mica, picant pedra, sortiran els fruits del treball realitzat. Som-hi.

 

Partit disputat amb: Èrik Angel, Biel Homs, Xavier Alonso, Miquel Baró, Roc Esteve, Nil Camps, Guiu Gómez, Bru Margalef, Roger Guinart, Jan Rojo i Roger Oliveras.

 

Entrenat per: Cesc Carles i Max Segura.

 

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de CRONIQUES 2017-17 i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *